- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδ: MAGA002
- EAN: 5907776807404
Το Top No Wipe Diamond Gloss είναι ένα καινοτόμο προϊόν νυχιών που εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και λάμψη για έως και 4 εβδομάδες. Είναι το τε΄λευταίο βήμα ενός ημιμόνιμου μανικιούρ και το χρησιμοποιούμε για να "κλειδώσουμε" το χρώμα. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ανθεκτική στη φθορά, που σημαίνει ότι τα νύχια παραμένουν γυαλιστερά και άψογα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και με καθημερινή χρήση. Χάρη στην τεχνολογία No Wipe, αυτό το top coat δεν χρειάζεται σκούπισμα μετά την εφαρμογή, καθιστώντας το βολικό στη χρήση και ιδανική λύση για όσους εκτιμούν την ταχύτητα και την ευκολία στο ημιμόνιμο μανικιούρ.
ΠΩΣ ΝΑ KANETE ENA HMIMONIMO ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ:
ΒΗΜΑ 1. Ξεκινήστε
λιμάροντας τα νύχια και λειαίνοντας τα χρησιμοποιώντας ένα buffer. Αφαιρέστε τη σκόνη που προκύπτει και στη συνέχεια καθαρίστε τα νύχια με
ένα μαντηλάκι που δεν αφήνει χνούδι. Αμέσως μετά εφαρμόστε ένα MAGA COSMETICS Primer.
ΒΗΜΑ 2. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα της επιλεγμένου ημιμόνιμης βάσης της MAGA COSMETICS Hybrid Base και πολυμερίστε το σε λάμπα UV/LED για 30 δευτερόλεπτα.
ΒΗΜΑ 3. Εφαρμόστε μια στρώση από το επιλεγμένο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών MAGA COSMETICS και στη συνέχεια πολυμερίστε το σε λάμπα UV/LED για 60 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία για την επιθυμητή κάλυψη.
ΒΗΜΑ 4. Εφαρμόστε
ένα στρώμα MAGA COSMETICS Top Coat, το οποίο
θα προστατεύσει το μανικιούρ σας και θα του δώσει την επιθυμητή λάμψη
και στη συνέχεια, πολυμερίστε το σε λάμπα UV/LED για 60
δευτερόλεπτα.
| Συστατικά | |
| Συστατικά | Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-9/SMDI Copolymer, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionate, PEG-3 Trimethylolpropane Triacrylate, Isobornyl Methacrylate, Diethylene Glycol Dimethacrylate, di-p-Tolyl(2,4,6-trimethylbenzoyl)phosphine Oxide, PEG-10 Methyl Ether Dimethicone, p-Hydroxyanisole. |